cursus omgaan met hooggevoeligheid

een ervaringsgerichte cursus

 In deze unieke, ervaringsgerichte cursus ga je zelf op onderzoek. Je krijgt inzicht in hoogsensitiviteit, je gaat voelen en ervaren wat jouw grenzen zijn en die van een ander, je krijgt zicht op je energieverdeling, we gaan kijken naar je planning en structuur en dat alles op een dynamische manier met veel variatie. 

 

Vooral de diepgaande directe ervaringen zorgen voor zelfinzicht en verandering. Er worden verschillende methoden gebruikt zoals: lichaamswerk, NLP, mindfulness en systeemopstellingen.

 

CURSUS VAN 5 OCHTENDEN IN EEN KLEINE GROEP

De cursus is verspreid over 5 ochtenden en vindt plaats in de Kiekmure te Harderwijk. In een kleine groep (maximaal 12 deelnemers) ga je met gerichte oefeningen je eigen onderzoek aan. Je krijgt geen truckjes aangeleerd, maar door bewustwording krijg je een andere levenshouding. Op deze manier ervaar jij hooggevoeligheid als een kracht en kun je de kwaliteiten van jouw sensitiviteit gebruiken. Lasten (bijvoorbeeld overprikkeling) zullen minder worden wanneer jij stevig in je centrum staat. 

 

WAAROM EEN CURSUS OVER OMGAAN MET HOOGGEVOELIGHEID?

Iedere persoon doet mee om zijn of haar eigen reden. Zo kan het zijn dat je deze cursus wilt doen omdat je meer verdieping in je leven wilt, je lasten ervaart, meer wilt weten over deze hoogsensitiviteit, weinig zelfvertrouwen ervaart, je uitgeput voelt, je kwaliteiten beter wilt benutten, misschien wil je meer in balans komen of meer kracht en zelfvertrouwen ervaren.....voel je welkom!

 

Wij vinden het belangrijk dat je na afloop van de cursus een voldaan gevoel hebt en dat de cursus heeft bijgedragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Bel daarom gerust voor meer informatie!

 

WAAROM IN EEN (kleine) GROEP?

Uit onderzoek en ervaring is gebleken dat persoonlijke ontwikkeling sneller gaat wanneer je het samen doet. Aanwezigheid van groepsgenoten helpt en ondersteunt je. Wij vinden het belangrijk dat iedere deelnemer zich veilig voelt en zichzelf kan zijn in de groep, hier besteden we veel aandacht aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

locatie

Sociaal Centrum 'de Kiekmure'

Tesselschadelaan 1

3842GA Harderwijk

 

Ruimte J

data

2018:

6 oktober

20 oktober

3 november

17 november

1 december

 

van 09:30 - 11:30 uur

TARIEVEN

€ 160,00